Elämää Suurperheessä

Elämää Suurperheessä

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Näin se menee

Jos koittaa päivitellä niin ettei tarvitse sitten montaa päivää kerralla kertoilla, niin kirjotetaan sitten sillon kun pystytään, eli vaikka keskellä yötä :D
Lapset nukkuu, isommat omissa sängyissään tuulettimen pauhatessä pöydän kulmalla ja nuorin tuossa vieressä imetystyynyn päällä <3

Tulipa sitten oltua tänään ulkona, lähdettiin siinä 11.30 maissa käveleen sinne terkkarille päin ja oltiinkin siellä jo 15 minuutissa.. Siinäpä sitten istuttiin ja venttailtiin että meidän vuoro koittaa ja koittihan se viimein.
Ahdettiin itsemme siihen pieneen koppiin jota sairaanhoitajan huoneeks kutsutaan ja voi sanoo että jokaisella hiki virtas.
Veikalla pää märkänä ja samoin Nealla, itellä alko myös tuntuun että hikeä pukkaa pintaan ja pienin meinas saada hepulin vaunuissansa..

Tikit lähti aika helpolla,, kiva kun tuli moneen kertaan vakuuteltua että ei se satu ja sitten se viimenen tikki olikin jääny kuivuneeseen vereen kiinni ja nipisti sit vähän enemmän :/
Jätkä kilju siinä penkissä että SATTUU ja AUUUU.. Mutta onneks se oli se viimenen, jos eka olis sattunu noin, niin se jätkä olis varmaan juossu ovesta ulos samantien.

Haava pysy onneks kiinni ja näytti kuulemma oikein hyvältä :) Vuorokausi kastelematta (joo niin varmaan näillä helteillä) ja huomenna hän pääsee sit jo saunaan \o/ viikko sitten kun saunakin jäi nätisti väliin..

Terkkarilta suunnattiin vanhaa naapuria moikkaamaan, ensin piti tietysti pienin syötellä kun nälkähän hänelle iski siellä terkkarilla..
Oltiin sitten takapihan puolella toista tuntia ja taas alko nälkä-/janokiukku ja hetkeks tuuppasin luuni sisätiloihin,, ah.. ilmastointi. Olipa mukavan viileetä :)

Siitä sitten kauppaan postilaatikon kautta ja jäätelöthän oli ehdottomasti taas saatava.
Ulos kun päästiin niin johan ne meinas jätskit sulaa ihan silmissä, jokainen kuitenkin onnistu omansa syömään ilman suurempia haavereita.

Ei muuta kun kotia kohden.. Isommat vinku puistoon pääsyä sanoin että antaa palaa vaan, kävivät vaan lisäämässä aurinkorasvaa nahkaansa ja menivät ulos. Eipä tainnut mennä edes puolta tuntia kun ovi kävi ja molemmat tuli sisään "kun siellä on niiiin kuuma" :D
Mikäpä sisällä ollessa kun joka ikkuna auki, huippuimuri huutaa ja puhaltimet laulaa :D

Isännän kotiutuessa oli ruoka ja sit taas rasvottiin niin aurinkorasvaa kun hyttyskarkotetta ja ei kun ulos.
Isoisovanhemmille, siitä pikkuteitä huoltamolle jätskille (vaihteeks :D ) ja kotiin..
Olipahan meillä ainakin monta saattajaa matkassa.. nimittäin ihan järkyttävä hyttysparvi jokaisen ympärillä, onneks se hajuton uutuusmyrkky näköjään jotenkin toimii kun ei kuitenkaan kovin montaa puremaa saatu :)

Ipanat iltatoimien kautta nukkuun ja tässä sitä nyt nökötetään, niska jumissa ja aivan väsyny, mutta silti ei nukuta. On niin kiva tämä viileys että ei kauheasti houkuttele tuo oma sänky, makkarissa kun kuitenkin lämpötila on aivan eri..

Kai se silti on pikkuhiljaa lähdettävä unten maille, kun muksut herää joka tapauksessa aamulla taas ajoissa, halus tai ei :P

Ja huomenna pitäis lähtee kaupoille vaihteeks koko perheen voimin, yleensähän se on minä ja lapset jotka tuolla on liikenteessä.. Onneks noi on jo sen verran isoja että niiden kanssa pärjää, se vaan että on todella oltava vain minä ja muksut, muuten alka semmonen sirkustelu ettei tosikaan. Joten saapa nähdä sit että mitä huomenna on taas edessä.

Tässäpä muutama kuva;

Kaikki poikani <3Eläväinen trioni <3


Ens kertaan :)

p.s. lukasinpa tekstini läpi ja johan on kuivaa.. ehkä jossain vaiheessa jotain kivaakin tiedossa? :D

2 kommenttia:

  1. ihan kiva lukea ihan tavallisesta perhe-elämästä ja arjesta. Eipä se täälläkään mitään hirmu erikoista loppujen lopuksi ole. :D kohokohtina neuvolakäynnit ja kauppareissut. :) Onneksi siihen ei silti pääse kyllästymään, lapset itsessään tuo paljon vaihtelua päiviin. ei kahta samanlaista. ;)

    VastaaPoista
  2. Hehe :D No onneks en oo ainoo jolla "samaa ja tasasta".. Ja kyllä meillä yleensä tapahtuukin, tai ainakin itestä siltä tuntuu,, nyt oli vaan tommonen perus päivä :D

    VastaaPoista