Elämää Suurperheessä

Elämää Suurperheessä

torstai 10. toukokuuta 2012

Niin se vuosi vierähti!

On se vaan edelleen uskomatonta ajatella että vuosi sitten istuin sairaalasängyllä ja ihmettelin pientä tuhisevaa ihmettä, samalla peläten että se vielä minulta pois viedään..
Nyt tuo tuhiseva ihme nukkuu kikkurat ojossa ja pylly pystyssä omassa sängyssään,
niin iso poika jo, mutta silti niin pieni <3 Useimpina aamuina saan herätä siihen kun poika muiskauttaa kuolaisen pusun keskelle naamaani, halaa sitten sanoen "aa" ja sen jälkeen viipottaa vaippa vinossa sängystä alas, illalla kyllä laitetaan omaan sänkyyn, mutta useimpina öinä saan herätä parkuun ja pieni mies seisoo sängyssään kädet ojossa että "ota mut sinne kainaloon nukkumaan". Mitä kaikkea onkaan pieni ihminen vuodessa oppinut :) Sunnuntaina juhlittiin ensimmäisiä synttäreitä jotka siis olivat virallisesti tiistaina. Hän jaksoi sunnuntaina hyvin reippaasti koko päivän, hiukan tietenkin oli taas ihmeissään että mitäs täällä näin paljon on väkeä ja mitäs nää paketit mulle annetaan :D Vaatteita pää-asiassa sai ja hyvä niin, leluja meillä on ihan älyttömästi jo entuudestaan. Ja nuo vaatteet oli kaikki just niitä mitä juuri viikkoa aiemmin kuolasin kaupassa :D Body jossa suomi-naama, kahdet housut, toisissa pepun päällä teksti SUOMI ja toisessa hirvi puntissa sekä shortsi-puku jossa tuo hirven kuva ja yksi pitkähihainen body jossa apina ja teksti, jota en juuri muista ulkoa, ihania kaikki! :) Auton hän myös sai ja sen kanssa päristeli menemään kovaa touhua :) Tiistaina synttäreiden kunniaksi lähdettiin minä ja pojat junalla parinsadan kilometrin päähän kotoa ostamaan autoa ja sen kanssa olikin sitten erinäisiä kommelluksia,, päästiin sillä jo kotimatkalle kun siihen ilmesty vika, matkattiin taksilla takasinpäin ja vajaan tunnin kuluttua meille tuotiin vara-auto autoliikkeestä ja meidän auto käytiin noukkimassa sieltä tien varresta.. Kello oli jo aika paljon kun kotiin päästiin.. Pojat kuitenkin oli suht virkeitä ja iloisia omia itsejänsä, uni kyllä tuli houkuttelematta molemmille :D Itse söin puolikkaan grillatun maissin vielä iltapalaksi ja sitten alkokin uni painaan omiakin silmiä,, yöllä heräsin siihen että oli kylmä ja sitten kuuma ja taas ihan järkyttävän kylmä ja sitten taas kuuma.. tervetuloa mahatauti! TAAS! >:(
Tätähän sit jatku loppu-yön, aamun ja vielä päivälläkin pari kertaa halailin emalimaljaa.. koko päivä meni maatessa sohvalla ihan koomassa ja vasta illalla uskalsin syödä jotain kiinteää,, jopa istumaan nouseminen meinas saada ällin lähtemään.
Ja olihan se tosi kiva käydä myös työterveydessä jonne matkaa 25km/suunta.. Kovin mielenkiintosta olis tietää että mistä tää taas tuli, kun ei kenelläkään muulla tässä perheessä ole edes oireita että vois olla jotain,, kukaan ei ole valittanu mahaansa tms.. vain minä.


Tänään on ollut jo hieman parempi, vellonu kyllä koko päivän, muttei muuta.. käytiin neuvolassakin P:n kanssa ja pituutta tullut taas roimasti, toisin kuin painoa,, eli pituus 78,5cm ja paino 9580g,, vain parisataa grammaa kahdessa kuukaudessa. Tosin tuo liikkuu hurjaa kyytiä koko ajan, oikea elohiiri, ja piti tässä melkein parin viikon syömälakonkin, suostu syömään aina pari lusikallista kerrallaan ja sit meni suu tiukasti kiinni, vain maito olis kelvannu.. nyt onneksi ruokakin taas maittaa hyvin :)
Tässäpä kuva vuosikkaasta;

Niin ja kun sunnuntaina paljastettiin jo sukulaisille ja fb-kavereillekkin, niin paljastetaan nyt täälläkin, eli meillä odotetaan taas <3
Teen tässä uuden blogin odotuksesta, voisin vaikka aloitella hetikin ja laitan tänne linkkiä sitten :)

*muoks* en ymmärrä minkä takia tää teksti tulee yhteen pötköön vaikken niin kirjotakkaan :/

2 kommenttia:

  1. Meillä on jo niin isot pojat ja uudet tulokkaat tuloillaan :)

    VastaaPoista
  2. Äsh.. miten mää en ole huomannut tai tajunnut tuota odotusta... Tsemppiä odotukseen, missä vaiheessa olette jo menossa? :)

    VastaaPoista