Elämää Suurperheessä

Elämää Suurperheessä

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

6 viikkoa

Pikkuinen täytti tänään jo 6 viikkoa!
Hurjaa miten aika kuluu ihan huomaamatta, välillä tuntuu että vauva syntyi vasta eilen, välillä taas siltä että hän on ollut täällä aina <3

Päätään hän kannattelee jo hienosti ollessaan sylissä, olkapään yli pitää yrittää kurkkia ja kun itse puoliksi pötköttelee sohvalla niin siinä tykkää sitten masullaan pötkötellä ja ihmetellä maailman menoa <3


Hmm.. Viikolla ei oikeastaan mitään ihmeitä tapahtunut, käytiin kaupoilla lasten kanssa ja aina ne ihmiset jaksaa tuijottaa kysymysmerkkinä kun mä menen tän katraani kanssa keskenäni.
Mähän en ole mikään kovin iso ihminen, 160cm sulka päässä ja näytän kuulemma 17vuotiaalta :D Monesti ne jaksaa tuijottaa kun tulen autosta (farkku-volvo) ulos ja siinä vaiheessa melkein leuka napsahtaa kun esikoinen loikkaa etupenkiltä ja pojat sitten otan takapenkiltä :)

Mutta juu,, vauvalle kävin etsiskelemässä juhlavaatteita ristiäisiä varten ja kahdelle eri reissullehan niidenkin ostaminen sitten meni, ekalla kerralla ostin lappuhaalarit, ihanat <3 ja seuraavana päivänä kävin ostamassa kauluksella varustetun bodyn :) Kyllä nyt kelpaa!
Isommilla onkin jo juhlavaatteet, mies voi laittaa puvun päällensä mutta mitähän hittoa mä taas laitan?! Kai se tarvii sit ens viikko etsiskellä vielä itelle vaatetta niskaan..

Nealle käytiin myös ostamassa pelastusliivit, kävivät perjantaina iskän kanssa ongella :)
Veikka oli sanonu veneen lähdettyä rannasta, että hän haluaa kotiin kun vähän pelottaa, mutta oli se sitten unohtunut kun oli saanu ongen käteen ja alkanu odottamaan kohon uppoamista. Nea onkin käyny veneellä onkimassa aiemminkin, muistaakseni silloin kun Veikka oli ihan pieni ja näin ollen Nean vanhat liivit meni sitten Veikalle.
Veikka olikin ainoa joka sai saaliin, aika ison ahvenen! :) Varmaan maistu naapurin kissalle ;) :D

Eilen käytiin parolassa panssarimuseossa, oli ihan kiva käydä sielläkin, koska ainakaan omien muistikuvieni mukaan en ole siellä aiemmin käynytkään ja lapset oli innoissaan, etenkin siitä yhdestä vaunusta jonka sisään pääsi!
Veikka odotti malttamattomana että hänkin pääsee ohjaamoon kun se oli aina täynnä lapsia ja niin monta kertaa oli sitten siinä käytävä että hän pääsi. Arvatkaa oliko kiva yrittää saada jätkä sieltä sitten pois kun oli aika lähteä kaupan kautta kotiin..

Pari kuvatusta sieltäkin;Hernekeitothan oli tietenkin ostettava, minä ja neiti syötiin noin puolet annoksistamme ja ukko sai sitten syödä loput, Veikka ei rokasta tykkääkkään, niin hän sitten leikki sen aikaa siinä viereisellä leikkipaikalla. Pieninkin päätti että hänelläkin on nälkä ja näin ollen on sitten pikku-ukkokin ruokittu sotkun teltan alla :D

Kaupan kautta kotiin ja käytiin vielä vuokraamassa kioskilta pari elokuvaakin. Lasten kanssa katsottiin Kaksin karkuteillä ja oli kyllä hyvä elokuva taas, sit olikin vuorossa sauna ja vauvan kylvetys ja sitten lapset nukkuun, miehen kanssa katseltiin vielä Oikeesti aikuiset - komedia ja sai kyllä nauraa sillekkin leffalle :D Suosittelen jos joku ei ole sitä katsonu :) Vauva nukku viimesemmän leffan ajan mun sylissäni ja siitä sit siirryttiin unten maille kainaloon omaan sänkyyn.

Tänään oli taas hyvä päivä ipanoiden olla ulkona ja siellä ne olikin sitten useemman tunnin :) Kun eihän sitä tiedä vaikka huomenna satais taas vettä, niin sitten ei taas ulkoilu ole niin mukavaa.. ainakaan äidin mielestä :D

Tulipa sitten pesastua sauna ja kylppäri, sekä tehtyä loppuun operaatio vessan lattia,, se oli kerrassaan järkyttävä mutta nyt on kunnossa! Voi olla ylpee itestään vaihteeks :P

Jees poks.. Nyt sitten syömään ja tuijottaan Salamaseepraa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti