Elämää Suurperheessä

Elämää Suurperheessä

tiistai 13. syyskuuta 2011

Huhhei!!

Kyllä taas tapahtuu elämässä, yhtä ja toista.
Ensin koitat, petyt, innostut uudelleen ja onnistut! :D
Nimittäin.. Torstaina me ollaan ihan oman asunnon omistajia (tai pankki jos tarkkoja ollaan ;) )

Aika tässä on siis hujahtanut aika nätisti kaikenmaailman käytännön asioiden järjestelyihin, on juostu pankissa ja muilla asioilla ja pakattu tavaroita jne..
Niin ja välissä taisin olla pikkusiskojakin vahtaamassa kun äiti joutu äkillisesti sairaalahoitoon.. Huh..

Mä niin odotan että pääsee kantaan roinat pois tästä luukusta, ollaan kun sillit suolassa ja onhan tässä muutaman kerran päässy myös isännälle muistuttaan että kukahan tähän sillon vuosi sitten haluskaan muuttaa, hän nimittäin ite sano että "sauna voittaa".. Tässä on joo neliöitä saman verran kun edellisessäkin oli, mutta niiiin huono pohjaratkasu että huh.. sekä sähkölämmitys, näillä hinnoilla ei mitään halpaa huvia..
Kohta on neliöitä ja on TILAA! Ja lapsilla omat huoneet, jes!

Niin, Pekkokin se sitten täytti viime viikolla jo 4kuukautta! Kuka tän ajan syö? (ei varmaan mikään edellä mainituista :D )Koko ajan saa vaan todeta, että hei, huomenna on taas torstai.. no joo huomenna on keskiviikko mutta kuitenkin, viikko taas jo puolessaan..
Pieni mies oli viime viikon neuvolassakin kasvanu taas huimasti, pituutta 66cm (aiemmin 63cm) ja painoa 6980g (aiemmalla kerralla 6540g), epäilen painon niukkaa nousua siitä, että pikku-ukko ähräs joka päivä edeltäneellä viikolla kunnon lastit vaippaansa.

No, kaikki muuten ok, mitä nyt inhos lääkäri-tätiä, sille huusi pallo punasena ja taas sai rauhotella. Eli Pekko siis vierastaa silmälaseja..

Soseet käskettiin alottaan ja mehän alotettiin heti samana päivänä, hyvin maistuu porkkana-peruna ja välillä laitellaan vähän persikkaa kaveriks..


Tästähän taas Pekon masu ei ilmeisesti tykänny ja vatsa lakkas toimimasta :( Eilen annoin pari kertaa levolacia ja vasta tänään tuo on punnertanu pää punasena, tulosten kera :)

Jeps.. jotain muutakin mun kauheesti piti kirjottaa, mutta nyt tarvinnee mennä vaihtaan tuo pieni kaasupommi puhtaisiin vaippoihin ja jatkaa pakkailua, joten jääkööt tää nyt tämöseks lyhykäiseks, enkä lupaa et koska joudan seuraavan kerran naputteleen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti