Elämää Suurperheessä

Elämää Suurperheessä

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Pekko

Ah, viimein ehdin kirjottamaan, viime viikolla tosin kirjotin jo pitkät pätkät tekstiä kännykällä ja kas, sehän ei sitten suostunutkaan julkasemaan tekstiä!
Kyllä voin sanoo että kiukutti.

Totta tosiaan, eilen vietettiin viimein poikamme kastejuhlaa ja pojasta tuli Pekko <3
Jääkööt toinen ja kolmas nimi täällä kertomatta, naamakirjasta tms. voi lukea ne jotka meidät tuntee/tietää ;)

Tässä meidän sinisilmä <3


Esikoinen ja kakkonenhan on ruskeita nappisilmiä, kolmosesta ei koskaan saatu tietää :( .. Saapa nähdä kuinka käy, jääkö Pekolle siniset silmät vai vaihtuuko väri vielä, Nea nimittäin oli myös sinisilmäinen vauva ja parivuotiaana alkoi silmien väri olemaankin jo aika tumma ruskea, Veikalla taas on ollut syntymästään lähtien oikein tummat, melkein mustanruskeat silmät :)

No, ainakaan tällä hetkellä mä en siis ole perheen ainoa sinisilmä ;D

Kastejuhla meni mukavasti, yksi kummi puuttui paikalta, mutta siitä ei sen enempää.
Hiki valui varmasti jokaisella ja oli muuten harvinaisen epämiellyttävä tunne seistä siellä edessä ja tuntea kuinka hiki valuu jalkoja pitkin kenkiin :D Mutta sylikummi sitten onneks sanoi että hänellä oli sama ongelma :D

Viikon päästä on sitten edessä seuraavat juhlat, nimittäin mun isosiskoni häät! Kyllä tälle kesälle on näitä juhlia piisannutkin ihan mukavasti :)
Ja sit onkin jo edessä meidän kesälomareissu, eli lähdetään piipahtamaan tukholmassa lasten kanssa :) Mä niin tykkään siitä kaupungista, viimeks ollaan käyty meidän häämatkalla siellä (joo, toiset lähtee etelän lämpöön ja me lähdettiin tukholmaan) ja tykkäsin todella, ilma tosin oli aika vilponen, tais ensilumikin sataa ensimmäisenä päivänä ja elettiin lokakuuta -09. Nyt tarvii toivoa että sää suosis, ettei nyt ainakaan ihan kaatamalla siis vettä tulis :)

Jees poks, pojalla alkoikin sitten iltakiukku, joten taidan käydä hänet nappaamassa tuolta iskän sylistä ja painella pojan kanssa unten maille :)

3 kommenttia: