Elämää Suurperheessä

Elämää Suurperheessä

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Oltiinpa taas juhlissa

Kyllä on nyt juhlia ollut pienimmän miehen elämän aikana ihan riittämiin :)
Eilen oli vissiin viimeiset tuommoset isommat juhlat ja loppukesän voi sitten vaan "olla".. Vaikka pian onkin tulossa vielä laivareissu :)

Eli isosisko se sitten purjehti avioliiton satamaan <3 Oli kyllä kaunis morsian ja komea sulhanen :)
Ilma oli kaunis, mutta välillä jopa tuskasen kuuma, etenkin kun omakin hame oli kangasta joka EI hengittänyt ja alaosassa vielä vuorikin.. huh..
Isommilla lapsilla oli kivaa, etenkin juhlapaikalla kun sai juosta ulkona ja puhallella saippuakuplia!

Kirkossa oli taas jännittävät fiilikset, sainpa kävellä jälleen sen häämusiikin soidessa kohti alttaria :D Tällä kertaa tosin vierellä tuikituntematon mies *haha* mutta kyllä siinä silti jännitti vaikkei tarvinnukkaan kun kävellä sinne alttarille seisomaan :)

Pekolla palo hermot takarivissä iskän kanssa, tosin olihan siellä kirkossakin aika lämmin, eikä noin pienen tarvitse jaksaakkaan :) Isäntä lähti sitten pienen kanssa ulos ja siellähän olikin ihan tyytyväinen poika sitten autolla odottamassa kun me päästiin viimein kirkosta ulos.
Isommat ipanat oli nätisti mummon huomassa ja innokkaasti ne puhalteli parille kuplia :)

Juhlissa oli toinenkin pikkunen, neitonen. Hän tais olla jopa viikon Pekkoa vanhempi :) Eipä tuntunu pieniä toisensa kiinnostavan kun käytiin moikkaamassa :D

Kotiin oli silti taas kiva tulla, neiti jäi matkan varrella mummolaan yökylään ja Veikka suuttu kun hänkin ei päässyt. Kuitenkin pieni epäilys oli, että jos V olis sinne jäänyt, niin poruhan siitä olis tullut ja hetken päästä puhelin soinut.. Tosin, periaate on, että jos haluaa jäädä, niin kotiin ei haeta ennen kun seuraavana päivänä.
Veikan kanssa meillä olikin loppu kotimatkalla oikein mielenkiintoset keskustelut, miten voikin noinkin pieni (4v) höpötellä kaikkea laidata laitaan? :)
Taisin opettaa ohi mennen pari sanaa ruotsiakin "Jag heter Veikka" tuli jo aika sujuvasti kun kotiin päästiin :D

Tänään käytiinkin Veikan kanssa kahdestaan hakemassa Nea kotiin, Pekko jäi päikkäreille iskän kanssa kotiin, enkä viitsiny sitten toista turhaan herätellä autoon istumaan.
Nyt on kaikki siis kotona ja pitäis alkaa hinnottelemaan pieniä vaatteita kirpputorille.. huh.. siinä sitä hommaa sitten on..

2 kommenttia: