Elämää Suurperheessä

Elämää Suurperheessä

torstai 7. heinäkuuta 2011

Hip Hei!

Oikein jo toinen teksti viikon sisällä! :D

Huomasinpa että viime päivityksellä oli tullut toinenkin "teksti" jossa vain kuva ja puolet otsikosta,, Hetki meni ennen kun tajusin että niin joo, mähän tosiaan vahingossa painoin enteriä ja perään sitten että pysäytä.. Ehti näköjään sit julkaseen kuitekin.
No, nyt se on poistettu.

Kiitos kaikille onnitelleille :) (olipas hankala sana :D )
Enempää kuvia ei just nyt olekkaan, meidän kameralla kun ei sitten kukaan napannut meistä perhepotrettia, niin tarvii sitten odotella että joku viitsii lähettää niitä mullekkin. No, ajallaan, ajallaan :)

Mitäs tänne.. Veikalla taas ollu oikein tempauksia.

Toissa-iltana muksut oi puistossa ja aloin sitten ikkunasta katsoon että mitähän ne nyt sitten siellä taas touhuaa,, Nea istu keinussa ja Veikka istu maassa, lippis vieressä ja mätti sen täyteen hiekkaa! Karjasin taka-ovelta että tänne sieltä ja poika tuli vähän "luimistellen" tykö, jäi muutaman metrin päähän ja kirkkain silmin väitti "Nea se oli!" Jep! Mähän en nähnykkään mitään...
Nappasin pojalta lippalakin päästä, joka oli vielä puolillaan hiekkaa.. Pölytin sormilla hiuksia ja kamala pölinä kävi vaan kun ihan hienoa hiekkaa oli siis päänahka täynnä.. Käskin sisään ja hetken päästä tajusin että se oli moka :D
Poika tuli olkkarin puolelle, avas takkinsa ja ropina kävi ja ei muuta kun takas ulos, puisteleen takki ja kengät..
Ja sit suihkuun peseen hiekkapölyt pois..
Nean käskin samalla sisälle ja myönsihän se sitten myöhemmin että hänkin sitä hiekkaa sinne lakkiin laitto, syyks kerto sen, että kun hattu ei ollu Veikalla päässä.. Ah,, ihanaa..

Myöhemmin mentiin sitten vielä ulos, siivoilin autoa sisältä ja pesin ulkoa etupihalla ja lapset ajeli polkupyörillä pihaa ympäri, Pekko veti iltanokosia vaunuissa ja oli kyllä mukavan viilee :)

Noo.. eilen en sit päästänykkään muksuja puistoon, mutta saivat olla tossa pihalla "äidin valvovan silmän alla", mikä ei sit varmaan valvonu tarpeeks, nimittäin kun kävin hakemassa sisältä roskapussin ja lähdin viemään sitä ulos roskiin, niin johan noi oli kantaneet suunnileen puolet hiekkalaatikon hiekoista liukumäkeen ja siihenhän oli sit kiva laskee päälle.. *mutinaa*
No, ipanat haki nätisti katuluudan ja putsasivat jälkensä..

Isot jatko fillarointia ja muuta pelleilyä etupihalla, pienin veti sikeitä varjossa vaunuissa ja ite jatkoin auton puunausta :) (Kyllä nyt kiiltää! :D )

Välillä piipahdettiin kaupassa ja tehtiin ruokakin, grillailtiin jne.. ja illalla laitettiin uima-allas takapihalle :)
Arvatkaapa vaan ketkä kärttää tällä hetkellä sinne pääsyä!?
Eivät vaan reppanat hoksi, ettei se vesi ole vielä lämmennyt, kun vasta illalla se laskettiin ;)

Noo,, kylmä kylpy tiedossa jos kohta sinne jo haluavat, ajattelin kyllä että käydään ensin asioilla piipahtamassa ja sitten vasta :)

Ja nyt jatkamaan :)

1 kommentti: