Elämää Suurperheessä

Elämää Suurperheessä

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Ja taas olis keskiviikko

Ihan oikeesti, aika juoksee.
Nyt se vois hidastaa tahtiaan siihen, kun tuntuu että päivä vaan jatkuu ja jatkuu..
Mut ei, nyt huomataan jatkuvasti et ei hitto, huomen on jo torstai ja sit alkaa jo viikonloppu!

Pöh..
Tässäpä kuva meidän pienen vauvan 3v.- kukkalaitteesta, siitä tuli ihana!

Ja mä kävin sen edellispäivänä tilaamassa, annoin vapaat kädet tekijälle, ainoostaan hinnasta ja laitteen korkeudesta sovittiin, niin ja tietysti muodosta.

Ihana oli, en oo uskaltanu mennä katsoon mitä seuraavan päivän kamala kaatosade sille teki, luulenpa että vesi piiskas sen aika huonoon kuntoon..

Kamala kun välillä iskee oikein huono omatunto, kun ei ehdi haudalla käymään :(
Mutta,, pienin on yleensä aika kiukkunen jo siinä vaiheessa kun on kaupassa käyty, että sit on suuntana koti.. Ja jos taas on siinä vaiheessa että hän nukkuis hyvin, niin sit on ihan tuskasen kuuma, paarmat syö elävältä ja Veikka juoksee pitkin hautausmaata, Nea kintereillänsä..
Hmm.. Kai sinne jossain vaiheessa, nyt vaan huomasin että kukat oli "hiukan" ylikasvaneita ja oikeestaan jo uusimisen tarpeessa.. Ei vaan aika riitä.

Kuten huomasin kirppariöydänkin kanssa, olishan se hyvä käydä siellä aina laittamassa pöytää kuntoon, mutta kun ei ehdi!
Eka viikko meni ihan kivasti, ei siinä paljon tavaraa ollukkaan niin pysy hyvin siistinä ja tavaraa menikin, sit jätin loput sinne hinnoteltavaks just ton ajanpuutteen takia ja käyn sit tilittämässä sen, kuten tänään, saan puolet tuotosta enkä maksa siis erillistä pöytävuokraa :)
Tänään vein lisää tavaraa, kyselin vähän samalla että mitähän menis, pehmot ei kuulemma oikein mene kaupaks,, harmi sillä niitä löytys!
Tarvii varmaan lahjottaa pelastusarmeijalle tms..

Jeps jeps,, mitäs muuta? Ei ihmeitä.

Viikonloppuna piipahdin paikallisessa vähän lauleskelemassa ja tuli samalla höpöteltyä noiden "oman kylän työkavereiden" kanssa, olis mahiksia päästä omalle kylälle töihin!! Ja kun sais vielä aikaseks ottaa puhelimen käteen ja tiedustella asiaa, niin vois auttaa vielä vähän enemmän ;)

Alkuviikko on menny ihan omaa rataansa, maanantaina kävin taas vaihtamassa uutta puhelinta, kun ei toi vaan toimi! Pistin palautetta dna:lle tänään ja katotaan mitä eteenpäin,, sain siis uuden luurin 19.7. ja nyt se on jo vaihdettu kahdesti uuteen, aina sama vika ja vähän jotain "extraa" mukana,, mutta eivät voi vaihtaa mallia :/

Tänään käytiin uimassa ipanoiden kanssa, minäkin jo toista kertaa järvessä :D nyt lähti sit karvahattukin päästä, viime kerralla kun se jäi :D
Nappasin pienimmän pikkusiskon mukaani ja äitee polki pyörällä sinne rannalle, takas sama homma. Kyllähän se kivasti viilensi, yhtään ei vaan oo hajua et paljonko oli veden lämpötila,, jonkinverran xD

Sit kävin tossa ottamassa muutaman juoksupyrähdyksen, hitto tuntu että norsu lähti taas liikkeelle, perse hylly (joo ihan suomeks) ja tissiin sattu :D Vaikka oli urheiluliivit päällä, niin kyllähän nää maitomeijerit hytkyy inhottavasti :/
No, pikkuhiljaa pikkuhiljaa ;)
Ja sit lopuks vielä vähän polkupyöräilyä :)

Tarkotus olis tässä muutaman viikon sisään vetästä tommonen 20-25km fillarilla (per suunta) että kai se tarvis vähän pyöräillä ettei ihan kylmiltään lähde :)

Jahas,, sit vois taas lähtee ihmetteleen et tulisko noi lapsukaiset iltapalalle ja nukkuun, kellokin jo ihan kivasti ja ne lähti isänsä kanssa tekeen autoremppaa pihaan..

Palaillaanhan taas! Hyvin todennäkösesti viikon päästä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti